Blogi

Torstai, Helmikuu 28, 2019, 08:05

Eläinten hyvinvointi on niin lemmikkien, tuotantoeläinten kuin luonnoneläintenkin osalta tärkeää. 

Uudessa eläinten hyvinvointilaissa on tulossa lemmikkieläinten tunnistusmerkintäpakko joka koskee koiria ja näyttäisi onneksi myös ulottuvan kissoihin. Jokainen eläin ansaitsee omistajan joka huoletii siitä. Rekisterin kautta pystytään löytöeläimet saamaan kotiin nopeammin. Lisäksi sen avulla voidaan tehokkaammin valvoa pentutehtailua ja laitonta lemmikkien maahantuontia joka sen lisäksi että se muodostaa monesti eläinsuojeluriskin, asettaa ihmiset merkittävään tartuntatautivaaraan. 

Äärityyppinen rodunjalostus on kiellettävä niin lemmikeissä kuin tuotantoeläimissä. Turkistarhaus ei ole enää nykypäivää. 

Suomalainen kotieläintalous on maailman laadukkainta. Suomalaisen elintarviketuotannon alasajo hirvittää, tavoitteenani on nostaa suomalaisen ruuan arvostusta ja tehdä töitä sen eteen, että elintarviketuotanto Suomessa on kannattavaa. Me teemme sen niin paljon paremmin kuin maailmalla, ihmisten ja eläinten näkökulmasta katsottuna! Suomalainen liha ja maito on turvallista, eläimet ovat terveitä ja tautiriskiä hallitaan. Salmonellaa ei tarvitse pelätä ja antibioottien käyttö on maailman vastuullisinta. Tätä työtä on syytä jatkaa ja viedä myös maailmalle. 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.